Ο ΣΕΓΑΣ απονέμει τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Πατρέων | dete

Ο ΣΕΓΑΣ απονέμει τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Πατρέων

Τιμητική διάκριση απονέμει ο ΣΕΓΑΣ στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για το σύνολο της προσφοράς του στον Κλασσικό Αθλητισμό της πόλης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, θα παραστούν σήμερα στην εκδήλωση βραβεύσεων που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα, ως επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στην πρόσκλησή του προς τον Δήμαρχο το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση του κύκλου αθλητικών διοργανώσεων και δράσεων του ΣΕΓΑΣ για το έτος 2016, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μια φορά, για την ειλικρινή και ένθερμη υποστήριξή σας σε όλες μας τις διοργανώσεις στην πόλη της Πάτρας, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή τους.

Με αφορμή την Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων Αθλητών, Προπονητών, Φορέων και Προσωπικοτήτων 2016 του ΣΕΓΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα θέλαμε, εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ να σας προσκαλέσουμε να παραβρεθείτε στην παραπάνω εκδήλωση ως επίσημος προσκεκλημένος.

Ο ΣΕΓΑΣ επιθυμεί να σας απονείμει τιμητική διάκριση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  για το σύνολο της προσφοράς σας στον Κλασσικό Αθλητισμό στην πόλη σας».