Ο Ρομπ Καρντάσιαν περιμένει παιδί από την ερωμένη του! | dete

Ο Ρομπ Καρντάσιαν περιμένει παιδί από την ερωμένη του!

Ο Ρομπ Καρντάσιαν και η ερωμένη του Μπλακ Τσάινα, που έχει κάθε άλλο παρά καλές σχέσεις με τις άλλες Καρντάσιαν, αποκάλυψαν την Παρασκευή ότι περιμένουν παιδί.

Προέκυψε, όπως ήταν αναμενόμενο, μία ακόμη φορά κόντρα με τις αδερφές Καρντάσιαν, καθώς η Τσάινα τις κατηγορεί ότι τους χάλασε την έκπληξη. Το ζευγάρι σκόπευε να δημοσιοποιήσει τα χαρμόσυνα νέα προχθές, στη Γιορτή της Μητέρας, σε μια συμβολική κίνηση.

Ομως η είδηση διέρρευσε σε ιστοσελίδα για celebrities, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να την επιβεβαιώσουν, αναρτώντας ταυτόχρονα στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα emoji εγκύου. Ο εκπρόσωπος της Τσάινα δήλωσε ότι εκείνη υποπτεύεται πως πίσω από τη διαρροή κρύβεται η οικογένεια του Ρομπ. Οπως εξήγησε, σύμφωνα με την Τσάινα, ήθελαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να αυξηθεί η τηλεθέαση του κυριακάτικου επεισοδίου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», στο οποίο εμφανίστηκε ο Ρομπ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Κιμ Καρντάσιαν και η Κάιλι Τζένερ έκαναν like μόνο στην ανάρτηση του Ρομπ.