Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

12.09.2020 / 11:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio_diadromos

Την παρακάτω ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχ. Γιαννάκος, μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία νοσηλεύτρια.

Όπως αναφέρει:

Στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας Πατρών είχαμε μια περίπτωση συναδέλφου νοσηλεύτριας που νόσησε απο κορονοϊό που θα πρέπει να  σημάνει συναγερμό

στο υπουργείο Υγείας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού απο το ίδιο το προσωπικό.

Η συνάδελφος εργαζεται στα τεπ του Νοσοκομείου. Επέστρεψε απο τα  ρεπό της και εργάστηκε κάποιες ημέρες στο τμήμα της τα ΤΕΠ. Εμφάνισε συμπτώματα έκανε τεστ  και χθες βγήκε θετική στον ιό. Η διοίκηση στο κόσμο της. Δεν έκλεισε τα ΤΕΠ, δεν έγινε απολύμανση και συνέχισαν να τίθονται σε κίνδυνο ασθενείς και προσωπικό. Όταν φώναξαν οι εργαζόμενοι, αργά το βράδυ έγινε απολύμανση και οι ασθενείς  παραμένουν στη βραχεία που βρίσκεται στο χώρο του ΤΕΠ.

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι τις  40 τελευταίες ημέρες έχουμε 157 Συναδέλφους που έχουν νοσήσει εκ των οποίων 105 ασυμπτωματικοί.

Κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου για την χαλαρή αντιμετώπιση  των καταστάσεων και των κρουσμάτων υγειονομικών απο την μεριά του υπουργείου υγείας.

Μηνιαία τεστ σε όλο το προσωπικό, βελτίωση των μέσων ατομικής προστασίας, επταήμερη καραντίνα και τεστ. Κάνουν τεστ αμέσως μετά την έκθεση και δουλεύουν κανονικά οι Συνάδελφοι, κάτι που σαφώς  είνσι επικίνδυνο. Τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου απο τις διοικήσεις  των νοσοκομείων(απολυμάνσεις κ.λ.π.)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα