Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας νόμιζε πως το σπίτι του είχε φαντάσματα και μετακόμισε

Λόγω κακής ενέργειας και ύπαρξης...φαντασμάτων, ο 76χρονος Πρόεδρος της Βραζιλίας, Michel Temer, αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι Alvorada στην Μπραζίλια.

Μαζί με την 33χρονη σύζυγό του και πρώην βασίλισσα ομορφιάς, ο Temer έφυγε από το μοντέρνο οίκημα και εγκαταστάθηκε σε ένα μικρότερο, που προορίζεται για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Αντιπρόεδρος βέβαια, δεν έχει οριστεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος, οπότε το ζευγάρι τουλάχιστον δεν δυσκολεύτηκε να βρει σπίτι.

Αν και το εντυπωσιακό φουτουριστικό κτήριο, που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του ‘50 βρίσκεται σε μία χερσόνησο στη λίμνη και φέρει την υπογραφή του πιο διάσημου αρχιτέκτονα της χώρας, Oscar Niemeyer, ο Temer και σύζυγός του δεν ένοιωθαν οικεία με την ατμόσφαιρα, που είχε.

«Αισθανόμουν κάτι περίεργο εκεί. Από την πρώτη νύχτα που πήγαμε δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η ενέργεια δεν ήταν καλή. Και η Marcela αισθανόταν το ίδιο. Φτιάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε: μήπως υπάρχει κάποιο φάντασμα;» δήλωσε ο Πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Veja. Μάλιστα, η σύζυγός του κάλεσε ακόμα και ιερέα για να διώξει τα κακά πνεύματα από το χώρο. Αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Temer εκτός από τα φαντάσματα μάχεται όμως και με την πολιτική του επιβίωση καθώς το όνομά του έχει εμπλακεί σε παράνομες οικονομικές δοσοληψίες, όταν είχε κατέβει υποψήφιος με την έκπτωτη πλέον πρώην προκάτοχό του Dilma Rousseff το 2014.