Ο Παυλόπουλος «αδειάζει» την Ζωή -Τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονους τόνους – ΦΩΤΟ | dete

Ο Παυλόπουλος «αδειάζει» την Ζωή -Τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονους τόνους - ΦΩΤΟ

Αδειάζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τις διαρροές ότι η πρόεδρος της Βουλής θεωρεί άκυρη τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών καθώς η ίδια δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά από τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις και επομένως, επικαλείται το άρθρο 37 του Συντάγματος και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία των διερευνητικών εντολών δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες Παυλόπουλος-Κωνσταντοπούλου είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα, η οποία, μάλιστα, διεξήχθη σε έντονο κλίμα, με την Ζωή να διαμαρτύρεται ότι την... παρακάμπτουν και ότι καταστρατηγούνται η συνταγματική και η θεσμική τάξη.

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πάντως, αδειάζουν εντελώς τη πρόεδρο της Βουλής σχετικά με την τήρηση του Συντάγματος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών, και σημειώνουν ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος.  Και δεν σχολιάζει προσωπικές και καινοφανείς απόψεις ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του Συντάγματος, έστω και αν προέρχονται από πολιτειακούς παράγοντες».