Ο Παπαδάκης για την αποχώρηση της Κουτροκόη – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Ο Παπαδάκης για την αποχώρηση της Κουτροκόη - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή μια ερώτηση ενός τηλεθεατή, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή του, αλλά για τις απολύσεις στον ΑΝΤ1.

«Η Ντόρα Κουτροκόη από τα τέλη Ιουνίου αποφάσισε να πάει στις ειδήσεις. Μάλιστα, ήταν αρχισυντάκτρια εκπομπών που έγιναν παραμονές του δημοψηφίσματος. Ήταν δική της επιθυμία. Σε αυτή την εκπομπή, από τότε που ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια μέχρι σήμερα, ποτέ δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν να φύγει όταν εκείνος το θελήσει και να βρει αλλού την τύχη του. Άλλωστε, αυτό έχει γίνει με περισσότερα από 250 παιδιά που έχουν περάσει από αυτήν εδώ την εκπομπή» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Έχουμε μείνει λιγότεροι και μακάρι να πέρναγε από το χέρι μας να μην είμαστε λιγότεροι. Λιγότεροι σε αυτό το κανάλι. Εγώ, σαν παλαιότερος σε αυτό το κανάλι νιώθω την υποχρέωση να πω μια καλημέρα σε όλους αυτούς τους φίλους μας που δεν δουλεύουμε μαζί, επειδή είμαστε μαζί από το 1989. Αδέρφια καλή τύχη και αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι δεν είναι ανάγκη να το δημοσιοποιήσουμε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τους εργαζόμενους που δεν είναι πια στο δυναμικό του ΑΝΤ1.