Ο Ντι Κάπριο γλίτωσε τρεις φορές από τον θάνατο | dete

Ο Ντι Κάπριο γλίτωσε τρεις φορές από τον θάνατο

Στην τελευταία ταινία του, «The Revenant», ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (φωτό) δίνει αγώνα επιβίωσης στην αμερικανική ζούγκλα. Φαίνεται όμως ότι ο 41χρονος ηθοποιός είναι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους επικίνδυνες καταστάσεις και εκτός μεγάλης οθόνης, αφού -όπως αποκάλυψε- έχει γλιτώσει τρεις φορές στη ζωή του από βέβαιο θάνατο, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να τον θεωρούν γκαντέμη.

«Αν οι γάτες έχουν επτά ζωές, τότε έχω σίγουρα κι εγώ μερικές επιπλέον» δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί ακόμα και επίθεση καρχαρία.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο ηθοποιός έκανε κατάδυση σε κλουβί στη Νότιο Αφρική. «Αφήνουν το πάνω μέρος του κλουβιού ανοιχτό και μετά ρίχνουν για δόλωμα στο νερό έναν τόνο. Εξαιτίας ενός κύματος, όμως, ο τόνος πετάχτηκε στον αέρα. Ο καρχαρίας πήδηξε για να τον πιάσει και βρέθηκε ο μισός μέσα στο κλουβί μαζί μου.

Οι υπεύθυνοι μου είπαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος είδε τον Χάρο με τα μάτια του και στη διάρκεια ελεύθερης πτώσης από αεροσκάφος, όταν το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το εφεδρικό.

Τέλος, κοντά στον θάνατο βρέθηκε όταν αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «JFK», έπειτα από έκρηξη στη μια τουρμπίνα. Οι κινητήρες έσβησαν και το αεροσκάφος έμεινε για λίγα λεπτά εντελώς ακυβέρνητο.