Ο Ντε Χέα αγνόησε επιδεικτικά τον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας | dete

Ο Ντε Χέα αγνόησε επιδεικτικά τον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας

Μια από τις πρώτες κινήσεις του Πέδρο Σάντσεθ ως νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας, ήταν να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο στο οποίο προετοιμάζεται η εθνική ομάδα της χώρας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Εκεί, αφού χαιρέτησε όλους τους παίκτες της «φούρια ρόχα», στη συνέχεια προχώρησε και σε μία σύντομη ομιλία.

Όμως, ένας από τους ποδοσφαιριστές του Χουλέν Λοπετέγκι δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε με την επίσκεψη του Σάντσεθ και τον λόγο του. Και είχε σοβαρό λόγο γι' αυτό... Πρόκειται για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος αγνόησε επιδεικτικά τον άνθρωπο που διαδέχθηκε τον Μαριάνο Ραχόι στην κεφαλή της χώρας.

Αιτία πίσω από αυτήν την κίνηση του γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μια δήλωση του Σάντσεθ, με αφορμή ένα ροζ σκάνδαλο στο οποίο είχε εμπλακεί το όνομα του Ντε Χέα. Συγκεκριμένα, το 2012, μια ανήλικη ιερόδουλη είχε κατηγορήσει τον 27χρονο πορτιέρε ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά, όπως και μία άλλη γυναίκα. Οι κατηγορίες, ωστόσο, κατέρρευσαν αργότερα...

Ο Ισπανός πρωθυπουργός είχε αναφέρει τότε: «Δεν αισθάνομαι άνετα με τον Ντε Χέα ως γκολκίπερ της εθνικής Ισπανίας». Η τοποθέτηση αυτή δεν έκανε θετικό... γκελ στον άνθρωπο με το Νο1 της «φούρια ρόχα», ο οποίος με αυτόν τον τρόπο και έστω αρκετά χρόνια αργότερα, πήρε τη ρεβάνς από τον Σάντσεθ.

https://youtu.be/Uq3Cqk5HoCs