Ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο: Τέσσερις ώρες πεζοπορία και πολιτική συζήτηση – Δείτε φωτογραφίες | dete

Ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο: Τέσσερις ώρες πεζοπορία και πολιτική συζήτηση - Δείτε φωτογραφίες

Πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου στο Μέτσοβο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός, λάτρης των Ηπειρωτικών βουνών πέρασε πολλές ώρες στη φύση και στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

mitsotakis-mets6
mitsotakis-mets3
mitsotakis-mets

Η συζήτηση περιστράφηκε σε πολλά θέματα τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και της τοπικής επικαιρότητας με τους παριστάμενους πάντως να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες!

Ο πρωθυπουργός περπάτησε περίπου τέσσερις ώρες στα βουνά της περιοχής και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μέρη που συνάντησε και όπως είπε θα βρίσκεται στην περιοχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται!

Σύμφωνα με το epiruspost.gr δήλωσε πλέον Μετσοβίτης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε για τα μεγάλα έργα της Ηπείρου που μένουν σε εκκρεμότητα, ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ από το τραπέζι δεν έλειψαν και τα εθνικά θέματα με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

mitsotakis-mets7
mitsotakis-mets5
mitsotakis-mets2