Ο Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο | dete

Ο Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο

Το παρών στην παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00.

"Είμαστε υπερήφανοι που παραδίδουμε το ΚΠΙΣΝ στον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, με τις υψηλότερες προδιαγραφές και προσδοκίες. Με το ξεκίνημα του νέου έτους, αρχίζει μία νέα εποχή τόσο για το έργο, όσο και για εμάς στο Ίδρυμα, αφού θα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούμε από μακριά την άνθιση του ΚΠΙΣΝ και να συμβάλουμε σε αυτήν όσο μπορούμε, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις μας, σε όλο τον κόσμο. Το ΚΠΙΣΝ, εκτός από τη μεγαλύτερη δωρεά του Ιδρύματος, αποτελεί για όλους εμάς στο ΙΣΝ ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα και το ίδιο ελπίζουμε να βιώνουν όσοι ήδη το αγκαλιάζουν με την παρουσία τους", αναφέρει ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΣΝ».

Οι 1.200 θέσεις της κεντρικής αίθουσας στο κτίριο της Λυρικής Σκηνής έχουν ήδη διατεθεί δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Στους πολίτες που έχουν εξασφαλίσει θέσεις θα μεταφέρουν λεωφορεία, ενώ λόγω της απεργίας των μέσων σταθερής τροχιάς διατίθεται και ο χώρος στάθμευσης του γηπέδου Tae Kwon Do από τις τρεις μετά το μεσημέρι.