Ο λόγος που ο Τομ Κρουζ έχει χρόνια να δει την 12χρονη κόρη του | dete

Ο λόγος που ο Τομ Κρουζ έχει χρόνια να δει την 12χρονη κόρη του

Είναι γνωστή η σχέση του Τομ Κρουζ με την Σαϊεντολογία και πόσο αφοσιωμένος είναι ο διάσημος ηθοποιός στην αίρεση. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγα σενάρια και ιστορίες γι’ αυτή τη σχέση, που φαίνεται πώς καθοδηγεί τη ζωή του αστέρα.

Το τελευταίο δημοσίευμα σε αμερικανικά Μέσα θέλει τον Τομ Κρουζ να έχει χρόνια να δει την κόρη του, Σούρι την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Κέιτ Χολμς, εξαιτίας της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο διάσημος ηθοποιός έχει να δει την 14χρονη σήμερα κόρη του από το 2013, επειδή εκείνη δεν είναι οπαδός της Σαϊεντολογίας! Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και αλγεινή εντύπωση για τον ηθοποιό, ο οποίος - αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα – δε δίστασε να βάλει την Σαϊεντολογία πάνω από το ίδιο του το παιδί.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το δικαστήριο μετά το διαζύγιο με την Χολμς έχει ορίσει στον ηθοποιό το δικαίωμα να βλέπει τη Σούρι 10 ημέρες το μήνα. Και η πρώην σύζυγός του δεν έχει πρόβλημα με αυτό και ας είναι ανύπαρκτες οι σχέσεις τους. Εκείνος, όμως, φέρεται να αδιαφορεί για το παιδί του, τα τελευταία 5 χρόνια.

Τον Τομ Κρουζ μύησε στους κόλπους της Σαϊεντολογίας η πρώτη σύζυγός του κι επίσης ηθοποιός, Μίμι Ρότζερς. Και όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, η αίρεση του έχει αλλάξει τη ζωή.