Ο λογιστής αποδείχτηκε ... απατεώνας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟ

Νέο τρόπο απάτης ηλικιωμένων φαίνεται ότι έχουν εφεύρει επιτήδειοι, Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Γούβας στην Πάτρα και συγκεκριμένα τέρμα Νόρμαν .

Ο απατεώνας σταμάτησε ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος περπατούσε προς το σπίτι του σήμερα στις 9 το πρωί και τον ρώτησε εάν ήταν ο πατέρας του Βασίλη. Όταν του απάντησε θετικά τον ενημέρωσε ότι ήταν δήθεν ο λογιστής του γιου του και έπρεπε να του δώσει 2.400 ευρώ για να πληρώσει ένα παράβολο προκειμένου να εισπράξει ο γιος του 9.400 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μάλιστα ο επιτήδειος μαζί με τον ηλικιωμένο πήγαν στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και η σύζυγος του ηλικιωμένου. Τότε ο επιτήδειος τηλεφώνησε δήθεν στο γιο τους και έδωσε το τηλέφωνο να μιλήσει με την μητέρα του.

Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου ένας άνδρας προσποιούμενος τον γιο τους, είπε να δώσουν τα 2.400 ευρώ στον λογιστή του γιατί είναι σίγουρο ότι θα εισπράξει το ποσό των 9.400 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία είναι νεότερη σε ηλικία, του είπε ότι δεν είναι αυτή η φωνή του γιου τους, τότε αυτός πήρε το τηλέφωνο και είπε «κλείσει γιατί δεν ακούγεσαι καλά θα σε καλέσουμε από το σταθερό».

Τότε η γυναίκα πήγε στο διπλανό δωμάτιο για να πάρει το κινητό της να καλέσει απευθείας τον γιο τους. Μέχρι να επιστρέψει ο δήθεν λογιστής είχε γίνει …καπνός. Συμπωματικά ο γιος επέστρεφε εκείνη την ώρα από το μπάνιο και σχεδόν έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο του δήθεν λογιστή, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.