Ο Κώστας Πελετίδης ενημερώνει την Κόρινθο για την πορεία στην Αθήνα – Συνεχίζονται οι ενημερώσεις στις συνοικίες | dete

Ο Κώστας Πελετίδης ενημερώνει την Κόρινθο για την πορεία στην Αθήνα - Συνεχίζονται οι ενημερώσεις στις συνοικίες

Συνεχίζονται και αύριο Πέμπτη οι συναντήσεις και συγκεντρώσεις της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, το διάστημα 3 με 10 Απριλίου.

Ειδικότερα:

-Αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, θα περιοδεύσει στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα Πάτρας.

-Επίσης αύριο, στις 9 το πρωί, άλλη αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Μελά, θα περιοδεύσει στα Ζαρουχλέικα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιοδειών, για την αυριανή μέρα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, έχει ως εξής:

-Επίσκεψη στην Τράπεζα Τροφίμων, από τον Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Δημήτρη Πελεκούδα  και την αντιπρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Ελένη Μπιρλή.

- Στις 4 μ.μ. επίσκεψη στα ΚΔΑΠ Νοτίου Διαμερίσματος και Βραχνεΐκων, από τον Πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Θόδωρο Τουλγαρίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Κακατσίδη.

-Επίσκεψη σε Παιδικούς Σταθμούς, από τους διοικητικούς συμβούλους του ΚΟΔΗΠ Νάνσυ Αγγελακοπούλου και ο Φάνη Τσεκούρα.

-Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα Τετάρτη στις  6.30 μ.μ., ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό.

Μισή ώρα αργότερα, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Κορίνθου, ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ενημερώσουν για την  μεγάλη πορεία αγώνα τους εργαζόμενους και τα Σωματεία της Κορίνθου.,

1 3