Ο κόκκινος γάμος του Σταύρου και της Αθηνάς… με τον Ψινάκη σε απίστευτο κέφι | dete

Ο κόκκινος γάμος του Σταύρου και της Αθηνάς… με τον Ψινάκη σε απίστευτο κέφι

Το καλύτερο ρεπορτάζ της ζωής της έγραψε πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Αθηνά Γεωργοπούλου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Δημαρχείου Μαραθώνα δίπλα στον καλό της, Σταύρο Μπακολιά, λιμενικός πράκτορας της Anek Lines, στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας. Η νύφη λαμπερή, με την κατακόκκινη τουαλέτα της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Από την άλλη ο γαμπρός με κόκκινες λεπτομέρειες στο κουστούμι του, χαμογελούσε διαρκώς. Η Αθηνά και ο Σταύρος επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την μακροχρόνια σχέση τους. Ο ένας κοιτούσε μέσα στα μάτια τον άλλον με αγάπη και η ευτυχία χρωμάτιζε τα πάντα γύρω τους...

Στο πλευρό των νεονύμφων στάθηκαν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, ο 8χρονος γιος της Αθηνάς και τα 16χρονα δίδυμα Αλέξανδρος και Παναγιώτα, παιδιά του Σταύρου.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος εκείνη τη μέρα είχε κέφια και δεν σταμάτησε τα αστεία. Μάλιστα σε ρόλο σκηνοθέτη έστηνε τους καλεσμένους αλλά και το ζευγάρι για βίντεο και φωτογραφίες και φυσικά κανείς δεν του χαλούσε το χατίρι.

Κουμπάροι ήταν η Τζοάννα Γιαννοπούλου δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του γαμπρού, ο Γιώργος Γεωργίου επιχειρηματίας από τα Γιάννενα καθώς επίσης και το ζεύγος Κατερίνα Τέρτση καλλιτέχνης και Παύλος Χήτας ελεύθερος επαγγελματίας.

Η Αθηνά δεν παρέλειψε να πετάξει την ανθοδέσμη της, με τους κόκκινους κρίνους. Η τυχερή ήταν η κόρη του Σταύρου, Παναγιώτα.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχαν αναλάβει ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής, οι οποίοι με τα τραγούδια τους ταξίδεψαν αλλά και ξεσήκωσαν τους πάντες.

Στη δεξίωση βρέθηκε και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, φίλος του γαμπρού, ο οποίος τους αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Οι φωτογραφίες είναι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου