Ο Κωστής Μαραβέγιας στο θέατρο Φλόκα | dete

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο θέατρο Φλόκα

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνουν οι Ηλείοι για τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, μια εκδήλωση που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών.

Οι πρώτες ενδείξεις από την προπώληση εισιτηρίων δείχνουν ότι η συναυλία θα έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι χιλιάδες οι θαυμαστές του Κωστή Μαραβέγια στην περιοχή που δεν θα ήθελαν να χάσουν αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός. Ο νεαρός τραγουδοποιός που έχει καταξιωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή ως ένας από τους πρωτοπόρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους δημιουργούς, έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό στερέωμα και από τη συμμετοχή του ως κριτής στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «Voice». Μάλιστα οι φίλοι του θα τον παρακολουθήσουν και στη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού οι οντισιόν για τον νέο κύκλο του «Voice» ξεκίνησαν, με τον Κωστή Μαραβέγια ξανά στην κριτική επιτροπή.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά κυρίως την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ενθουσιώδη και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

Η συναυλία δεν έχει μόνο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, αφού μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν την προσπάθεια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΟΛΥΜΠΙΑ» να δημιουργήσει το μοναδικό στον κόσμο Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών, ένα έργο που μπορεί να δώσει αναπτυξιακή πνοή στην Ολυμπία και στην Ηλεία. Υπό το πρίσμα αυτό, κάθε Ηλείος οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια με τη συμμετοχή του στη συναυλία, πετυχαίνοντας, εκτός από την ψυχαγωγία του, και την στήριξή του στη δημιουργία του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών.

Προπώληση εισιτηρίων σε 16 σημεία σε όλη την Ηλεία και e-tickets στο www.viva.gr. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€ - Είσοδο 14€.