Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» - Είχε συμφωνήσει για εργασίες μπάνιου, της «την έπεσε»… και έφαγε το ξύλο της χρονιάς του!

 

Πήγε για  …σεξ με την νοικοκυρά και βγήκε …μαυρισμένος. Σκηνές «ροκ» εκτυλίχθησαν την Μεγάλη Δευτέρα στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, με πρωταγωνιστές έναν νεαρό οικοδόμο και μια 35χρονη γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από την πραγματοποίηση εργασιών στο μπάνιο, ο άνδρας που είχε αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών, άρχισε να φλερτάρει την οικοδέσποινα η οποία εκείνη την στιγμή ήταν μόνη της .

Από το φλερτ ο νεαρός άντρας προσπάθησε να περάσει στην πράξη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βάλει τις φωνές! Οι οποίες ακούστηκαν … μέχρι την Πλατεία (ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα δεν σεβάστηκε ο άνδρας).

Για κακή του τύχη σε διπλανό σπίτι άκουσαν τις φωνές και έτρεξαν σε βοήθεια.

Τα όσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε σκηνές από άγρια Δύση, καθώς δύο γείτονες μετά από παρότρυνση της σε έξαλλη κατάστασης γυναίκα, αρπάχτηκαν με τον οικοδόμο και τον έκαναν… τ’ αλατιού!

Το κακό για τον νεαρό άντρα ήταν διπλό, καθώς εκτός από το ξύλο έχασε και τα χρήματα που είχε συμφωνήσει πως θα έπαιρνε για την εκτέλεση των εργασιών.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως έπεσε θύμα πλεκτάνης, καθώς  δηλώνει πως η γυναίκα ήταν αυτή που πρώτη του έκανε γλυκά μάτια.

Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως ενδεχομένως όλα να ήταν στημένα, προκειμένου να μην του πληρώσουν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει για τις εργασίες που έκανε.