Ο Ηλίας Κυριακόπουλος νέος Γραμματέας του Ποταμιού Πάτρας | dete

Ο Ηλίας Κυριακόπουλος νέος Γραμματέας του Ποταμιού Πάτρας

Από την Τ.Ο. του Ποταμιού Πάτρας, γίνεται γνωστό ότι χθες, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έγιναν εκλογές για την ανάδειξη νέου Γραμματέα, με υποψήφιο τον κ. Ηλία Κυριακόπουλο, πολιτικό επιστήμονα, ο οποίος και εξελέγη.

Η απερχόμενη γραμματέας κ. Έλενα Μενούνου και τα υπόλοιπα μέλη, τον συνεχάρησαν θερμά και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη, βοήθεια και συνεργασία τους για το μέλλον.

Ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστώ τα μέλη του Ποταμιού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, κυρίως δε, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αναδιοργάνωση του κινήματος. Ο αγώνας δεν ξεκινά τώρα, ο αγώνας συνεχίζεται ομαδικός και πάνω απ' όλα ξεκάθαρος ως προς το στόχο του: ν' αλλάξουμε την Ελλάδα, χωρίς να την γκρεμίσουμε, να προσφέρουμε προσθέτοντας με τις ιδέες μας και να προστατεύσουμε το προπύργιο που κρατά ζωντανή τη χώρα: τη λογική, τον ορθολογισμό, το δίκαιο. Καλό μας αγώνα".

Στην φωτογραφία, ο κ. Ηλίας Κυριακόπουλος (αριστερά), η κ. Έλενα Μενούνου και οι κ.κ. Μάρκος Καραγιάννης και Ανδρέας Κοσμάτος για την εφορευτική επιτροπή