Ο ερημίτης (ξανα)βρήκε τον έρωτα | dete

Ο ερημίτης (ξανα)βρήκε τον έρωτα

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, που κάνει πια επιλεκτικές εμφανίσεις, συγκατοικεί στο Πήλιο με την νέα του αγαπημένη, Ολγα

Τα όρη και τα άγρια βουνά πήρε πάλι ο Γιώργος Σεϊταρίδης, που επέστρεψε στο Πήλιο, στην αγροτιά και στα μελίσσια του, αλλά αυτή τη φορά με τη νέα αγαπημένη του, την Ολγα Θανασιά.

Η ηθοποιός, που πήρε τη θέση της Αποστολίας Ζώης στην καρδιά αλλά και στο κρεβάτι του πρωταγωνιστή, έχει πολλά κοινά με τον σύντροφό της, κυρίως την αγάπη της για την υποκριτική κι ας ξεκίνησε ως δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τη σχέση του και δεν αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί πριν από λίγο καιρό στην επίσημη πρεμιέρα του Σεϊταρίδη στην παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων» στο θέατρο Vault. Εξάλλου συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, πότε αγκαλιασμένοι, πότε στο αυτοκίνητο, στο δάσος, στο χωριό Μούρεσι Πηλίου, εκεί όπου ζουν μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Εκείνος την ξεναγεί στις ομορφιές του βουνού και ασχολείται με τα μελίσσια του, κι εκείνη απολαμβάνει τη φύση και διαφημίζει κάποια από τα προϊόντα ομορφιάς του αγαπημένου της. Μια ιδιαίτερη μάλιστα σειρά φέρει το όνομά του.

Ο κύριος «Περιστερόπουλος» των «Singles 2» αντάλλαξε πριν από λίγα χρόνια την αναγνωρισιμότητά του, τα κοσμικά πάρτι, τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις με τις αγροτικές ασχολίες, και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή μακριά από την Αθήνα. Μπορεί να άρχισε καριέρα ηθοποιού από την παρότρυνση μιας φίλης του αστρολόγου, ωστόσο τον κέρδισε η ζωή στη φύση.

Μπλοκάρισμα ενέργειας

«Υπάρχει παντού στην Αθήνα μια porca miseria κι ένα περίεργο μπλοκάρισμα ενέργειας, ενώ αν βγεις λίγο πιο έξω, το οξυγόνο εισβάλλει μέχρι και στην ψυχή σου. Ξυπνάω, κατεβαίνω στον κήπο μου, χαζεύω τα δέντρα μου, ρίχνω μια κλεφτή ματιά στη σοδειά μου κι αισθάνομαι άλλος άνθρωπος» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Οσο για την αγαπημένη του Ολγα Θανασιά, φαίνεται να έχει παραδοθεί στον έρωτά της, αφού ακολουθεί τον οικολόγο πρωταγωνιστή κατά πόδας! Η νεαρή ηθοποιός παρουσίασε στο θεατρόφιλο αλλά και κινηματογραφικό κοινό δουλειές της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη δραματική σχολή Ιασμος. Πριν από τέσσερα χρόνια συμμετείχε στην παράσταση «Σουσού, μ' αγαπάει κανείς» στην πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη, με συμπρωταγωνιστές μερικούς ταλαντούχους συμμαθητές της από τη σχολή.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη «10η εντολή», σε έναν μικρό ρόλο στο επεισόδιο «Κρυμμένοι», με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Ξάφη, ενώ το 2014 έπαιξε στο ερωτικό θεατρικό «Νυμφομανία», σε σκηνοθεσία Αντώνη Στελιανέση. Φέτος συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού «Λύσσα κακιά», δίπλα στον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Γιώργο Καραμίχο.

Ο Μάστερ γιόγκι

Εκτός από τα οικολογικά ενδιαφέροντά του, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μυήθηκε στις ανατολικές τέχνες. Παρακολούθησε μαθήματα γιόγκα και μεθόδους διαλογισμού για την αυτοβελτίωσή του, ακολουθώντας παράλληλα υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Κατάφερε να πάρει δίπλωμα καθηγητή και να γίνει... γιόγκι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά περιόδους διδάσκει σε σχολή στο Κερατσίνι και μάλιστα στις ώρες διδασκαλίας του τα τμήματα είναι γεμάτα. Μάλιστα, όπως λένε οι περισσότεροι, είναι καταπληκτικός δάσκαλος, σοβαρός και με απίστευτες ικανότητες.