Ο εκρηκτικός παρουσιαστής του The Tonight Show θα είναι ο οικοδεσπότης στις Χρυσές Σφαίρες | dete

Ο εκρηκτικός παρουσιαστής του The Tonight Show θα είναι ο οικοδεσπότης στις Χρυσές Σφαίρες

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του The Tonight Show θα είναι ο επόμενος οικοδεσπότης στις Χρυσές Σφαίρες.

Έναν δικό τους άνθρωπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι του NBC για να είναι ο παρουσιαστής  της βραδιάς απονομής των Χρυσών Σφαιρών στις 8 Ιανουαρίου του 2017.
Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Τζίμι Φάλον, που έχει να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο από το 2010 όταν ήταν ο οικοδεσπότης για την απονομή των βραβείων Emmy.

Ο Τζέιμς Τόμας Φάλον είναι Αμερικανός κωμικός, τηλεπαρουσιαστής, τραγουδιστής, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο Saturday Night Live και ως παρουσιαστής στο νυχτερινό talk show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Είναι αυτός που χόρεψε με τη Ζιζέλ, υποκρίθηκε τον Μπόνο γιατί ο ίδιος ακύρωσε την τελευταία στιγμή, μπουγελώθηκε στον αέρα, έπαιξε ξύλο και έφτυσε την Τζέσικα Άλμπα. 

«Πρόκειται για την πιο πηγαία και χωρίς αναστολές παρουσίαση βραβείων στην τηλεόραση και το παιχνιδιάρικο στιλ του Τζίμι μαζί με την αφοπλιστική κωμική του παρουσία τον καθιστά τον ιδανικό οικοδεσπότη της βραδιάς, για να ενισχύσει και να αναβαθμίσει την αισθητική της διασκέδασης τού θεσμού των Χρυσών Σφαιρών», δήλωσε ο Ρόμπερτ Γκρίνμπλατ πρόεδρος του NBC Entertainment.

Την βραδιά απονομής των βραβείων για το 2016 είχε παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός Ρίκι Τζερβές. Τα τρία προηγούμενα χρόνια τα βραβεία παρουσίαζαν, με μεγάλη επιτυχία, η ηθοποιός Τίνα Φέι και Έιμι Πόιλερ.
Οι Χρυσές Σφαίρες σηματοδοτούν την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν για την απονομή των βραβείων Όσκαρ.