Ο δολοφόνος με το τσεκούρι και το πριόνι: Έσφαξε μια γυναίκα λόγω φαρμάκου κατά της ακμής | dete

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι και το πριόνι: Έσφαξε μια γυναίκα λόγω φαρμάκου κατά της ακμής

Τον τρόμο σκόρπισε σε εμπορικό κέντρο στo Minsk της Ρωσίας ένας 17χρονος «σφαγέας», ο οποίος «εφοδιασμένος» με ένα τσεκούρι και ένα ηλεκτρικό πριόνι, κατακρεούτγησε μια γυναίκα, και τραυμάτισε σοβαρά άλλη μία.

Ο φοιτητής Νομικής, ονόματι Vladislav Kazakevich μπήκε στο εμπορικό κέντρο Novaya Yewropa (Νέα Ευρώπη),φορώντας κράνος, προστατευτικά γυαλιά,ωτοασπίδες και ένα μαύρο μπουφάν με πορτοκαλί αποχρώσεις.

(Ο σφαγέας)

chainsaw-killer-from-minsk-vladislav-kazakevich_01_ren-tv_east2west.jpg
Βρήκε μπροστά του εντελώς τυχαία την 42χρονη πωλήτρια Elena Aleksandronets, και την κατακρεούργησε με το ηλεκτρικό πριόνι στον λαιμό και στην πλάτη, μέχρι που το εργαλείο μπλόκαρε.

Στη συνέχεια, πήρε το τσεκούρι και την αποτελείωσε.

(Η άτυχη γυναίκα)

elena-alexandronets-funeral-in-minsk-on-11-october_03_belapan_east2west.jpg
Δίχως να χάσει χρόνο, μες το δολοφονικό μένος, κατευθύνθηκε σε καφετέρια του εμπορικού και επιτέθηκε στην  Oksana Mikhailovna με το τσεκούρι του, με αποτέλεσμα να σκίσει την επιδερμίδα της και να πάθει θραύση της κλείδας της. Η γυναίκα ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και την βλέπει ψυχολόγος.

(Ο 46χρονος σύζυγος και η 21χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας στην κηδεία της)

elena-alexandronets-funeral-in-minsk-on-11-october_08_daughter-olesya_belapan_east2west.jpg
Την απίστευτη μανία του 17χρονου δράστη, σταμάτησε μια καθαρίστρια, ονόματι Irina, η οποία ξέρει την πολεμική τέχνη του τζούντο, με αποτέλεσμα να μπει μπροστά του και να παλέψει μαζί του. Ευτυχώς,υιοθετώντας την σωστή στάση σώματος, η καθαρίστρια την γλύτωσε με ένα κόψιμο που της προκάλεσε ο δράστης στο μπράτσο.

(Η σκηνή του εγκλήματος)

minsk-chainsaw-murder-place-in-shopping-centre-where-killer-vladislav-kazakevich-was-detained_youtube-police-video_east2west.jpg
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση κόσμος που έκανε τα ψώνια του, πετώντας του έναν σκουπιδοτενεκέ και καρέκλες από τους πάνω ορόφους του εμπορικού κέντρου.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ-ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ:

Ο πατέρας του δράστη, Valentin Kazakevich, μετά τη σφαγή δήλωσε πως ο γιος του «ήταν ένα χρυσό παιδί. Τους βοηθούσε όλους! Το όνειρό του ήταν να γίνει δικηγόρος. Πιστεύουμε πως τον πείραξαν τα φάρμακα. Είχε προβλήματα με την επιδερμίδα του, και τον ενοχλούσε αυτό. Το καλοκαίρι του συνταγογράφησαν ένα βαρύ φάρμακο, που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση. Είχε πάρει κι άλλα φάρμακα παλαιότερα, αλλά δεν του είχαν κάνει τίποτα. Έτσι ο γιατρός του έγραψε αυτό το σκεύασμα από την Ελβετία».

(Το τσεκούρι του φόνου)

minsk-chainsaw-murder-axe-used-by-the-killer-vladislav-kazakevich_youtube-police-video_east2west.jpg

«ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ:

Σε αντίθεση με τον πατέρα του, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του, περιέγραψαν τον 17χρονο ως ένα μοναχικό, ψυχρό και δίχως συναισθήματα άτομο.

(Με ένα τέτοιο πριόνι σκόρπισε τον τρόμο)

chainsaw_01_east2west.jpeg
Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως ο 17χρονος σφαγέας «ήταν απογοητευμένος και ένιωθε μίσος για όλη την ανθρωπότητα». Στόχος του ήταν να σφάξει δεκάδες άτομα, και στη συνέχεια ήθελε να πνίξει στο αίμα και το πανεπιστήμιο του!

chainsaw-killer-from-minsk-vladislav-kazakevich_03_euroradio-fm_east2west-e1476269815862.jpg
Πληροφορίες λένε, πως προέρχεται από πολύ πλούσια οικογένεια, που πιστεύεται πως έχει δεσμούς με τον δικτάτορα της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko, κάτι που ωστόσο δεν είναι επιβεβαιωμένο.