Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Αίγιο, στην πίτα της ΤΟ της ΝΔ | dete

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Αίγιο, στην πίτα της ΤΟ της ΝΔ

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη εκδήλωση κοπής τής πρωτοχρονιάτικης πίτας την προσεχή Δευτέρα (17/2) με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.
Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιαλείας (Μητροπόλεως 49).
Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», στο Αίγιο, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Κεφαλογιάννη, ενώ χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνει και ο έτερος προσκεκλημένος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και Διευθυντής του Προέδρου του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης.