Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει πως πρέπει να παντρευτεί αλλιώς θα χωρίσει! | dete

Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει πως πρέπει να παντρευτεί αλλιώς θα χωρίσει!

Ο Γιάννης Καπετάνιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως η σύντροφός του θα τον χωρίσει αν δεν ορίσουν ημερομηνία γάμου μέχρι το τέλος του χρόνου!

«Τον γάμο δεν θα τον αποφύγω πια», δηλώνει, στο περιοδικό Λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διατηρεί σχέση με μία κοπέλα 24 χρόνια μικρότερή του, με την οποία γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον επισκεφθεί στο καμαρίνι του.

Και συνεχίζει:« Κάθε κοπέλα έχει τα όνειρά της, μπορεί να θέλει να παντρευτεί, να βάλει νυφικό κι εγώ δεν μπορώ να στέκομαι εμπόδιο στα όνειρά της. Η σύντροφός μου, μου έχει δώσει ημερομηνία μέχρι το τέλος του 2017 για να παντρευτούμε».

«Μένουν πέντε μήνες, μέχρι το τέλος του χρόνου, για να ορίσω ημερομηνία», επισημαίνει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει πως, σε αντίθεση περίπτωση, «θα μου “κουνήσει μαντήλι”. Έτσι μου είπε! Δεν θα κάτσει να χαραμίσει τα νιάτα της μαζί μου… και έχει δίκιο!».

Ο ηθοποιός τόνισε ωστόσο πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να παντρευτεί μέσα στο 2017, αλλά μέχρι το Πάσχα του 2018 θα πρέπει να ορίσει ημερομηνία.

Πηγή: govastileto.gr