ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ: Ο έρωτας του Νιγηριανού με την Πατρινή τραγουδίστρια! | dete

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ: Ο έρωτας του Νιγηριανού με την Πατρινή τραγουδίστρια!

Μπορεί βέβαια ο έρωτας να μην είναι αμοιβαίος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μεγάλος, όπως μεγάλο είναι το σούσουρο και τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας, εδώ και λίγους μήνες.
Τα κουτσομπολιά που μιλούν για τον έρωτα ενός πάμπλουτου Nιγηριανού επιχειρηματία για μία όμορφη τραγουδίστρια από την Πάτρα που του έχει κλέψει την καρδιά, χωρίς βέβαια η ίδια να δείχνει την ανάλογη ανταπόκριση.
Ο επιχειρηματίας είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι «τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια του» και το έχει δείξει αυτό και στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Όταν λοιπόν γνωρίστηκε σε μία από τις εξόδους του με την νεαρή αυτή τραγουδίστρια, τον… "χτύπησε" κεραυνός.
Έρωτας κατακούτελος! Βάλθηκε, έτσι, να την κατακτήσει με διάφορους τρόπους χωρίς βέβαια η τραγουδίστρια να ενδίδει στο "πρέσινγκ", καθώς είναι δεσμευμένη. Ο επιχειρηματίας όμως επιμένει και είναι χαρακτηριστικό ότι πρινλίγο καιρό είχε διοργανώσει ολόκληρο tour στην Αφρική, παίρνοντας μαζί του αρκετούς καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουν εκεί.
Αυτός ήταν ο σκοπός της αποστολής, η διάδοση του ελληνικού τραγουδιού, όμως σύμφωνα με τις κακές τις γλώσσες η βαθύτερη αιτία ήταν ο έρωτας για την τραγουδίστρια που είχε συμπεριλάβει στο tour.