Ο άντρας με το βιονικό πέος μπήκε ξανά στο χειρουργείο για να το… μικρύνει | dete

Ο άντρας με το βιονικό πέος μπήκε ξανά στο χειρουργείο για να το... μικρύνει

Το μεγάλο δεν είναι πάντα και καλό. Τουλάχιστον όχι για τον πακιστανικής καταγωγής Βρετανό Μοχάμαντ Αμπάντ, ο οποίος αντικατέστησε το βιονικό πέος μήκους 20 εκατοστών που του είχε εμφυτευτεί με ένα μικρότερου μεγέθους, καθώς δεν το... βολευόταν.

Ο 44χρονος άντρας από το Εδιμβούργο υπεβλήθη σε επέμβαση εμφύτευσης βιονικού πέους, αξίας 90.000 ευρώ, το 2012, γιατί είχε χάσει το πέος του και τον έναν όρχι του σε ηλικία 6 ετών από τροχαίο. Στις αρχές του 2016 ήρθε για πρώτη φορά σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με την 35χρονη ιερόδουλη Σάρλοτ Ρόουζ, στη διάρκεια της οποίας διαπίστωσε ότι το τεχνητό μέλος ήταν πολύ μεγάλο και καθιστούσε το σεξ επώδυνο.

Υποβλήθηκε έτσι σε νέα επέμβαση, διάρκειας 3,5 ωρών, από τους επιστήμονες του University College London, για την αποκατάσταση του μεγέθους. Παράλληλα, οι γιατροί άντλησαν σπέρμα από τον εναπομείναντα όρχι του, προκειμένου μια μέρα ο Αμπάντ να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει πατέρας. «Ανυπομονώ να το δοκιμάσω» δήλωσε μετά την επέμβαση, αναμένοντας να του αφαιρεθούν τα ράμματα και να αναρρώσει πλήρως, ενώ αποκάλυψε ότι πολλοί άντρες ασθενείς τον επισκέφτηκαν στον θάλαμό του για να δουν από κοντά το βιονικό γεννητικό όργανό του. «Μου έκαναν πολλές ερωτήσεις. Τους έδειξα το βιονικό μου πέος με χαρά και εντυπωσιάστηκαν» πρόσθεσε.