Ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.)

08.09.2020 / 8:20
Χωρίς-τίτλο-1

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) της Πάτρας και συναντήθηκε με το Διοικητή ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη, το Σύλλογο των Υπαλλήλων και το προσωπικό και ξεναγήθηκε στους χώρους εκπαίδευσης. Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της μονάδας και την εκπαίδευση των πάνω από 1.000 αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών, που αποφοιτούν κάθε χρόνο από τα τμήματα εκπαίδευσης του Κέντρου και έτσι εξασφαλίζεται η συντήρηση σχεδόν όλου του τεχνικού υλικού του στρατού.

Ακόμα, επισκέφθηκε τη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας, το Στρατιωτικό Ιατρείο, το Φρουραρχείο και τη Λέσχη Αξιωματικών, που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του Σωματείου του πολιτικού προσωπικού και του έγινε ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Απόστολο Κόγκα για τα προβλήματα του ΚΕΤΧ σαν μονάδα και του πολιτικού προσωπικού ιδιαίτερα. Περισσότερο βάρος δόθηκε στα θέματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στις ελλείψεις σε προσωπικό και τονίστηκε ότι το ΚΕΤΧ θα μπορούσε να συμβάλλει, με το ανάλογο προσωπικό, συνολικότερα στην αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης. Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΚ ΚΕΤΧ και του ΔΙΕΚ Πάτρας. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή αφιερώθηκε στο κομμάτι της προστασίας και αντιμετώπισης του κρίσιμου προβλήματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο βουλευτής Α. Τσιγκρής δήλωσε ότι θα αναδείξει τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό του ΚΕΤΧ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα