Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη | dete

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη

Μία κόντρα από το παρελθόν έφερε στην επιφάνεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Με αφορμή το ξέσπασμα του ηθοποιού για το bullying, μέσα από το show, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την προσωπική του εξομολόγηση ότι και ο ίδιος υπήρξε ένα διαφορετικό παιδί αλλά με ισχυρή προσωπικότητα, ο Ουγγαρέζος ξεσπάθωσε.

Μέσα από το Πρωινό έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον Καπουτζίδη, την εποχή που και οι δύο βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά - δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα - δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος - κι έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Τα όσα ανέφεραν, τον έφεραν σε μία μικρή αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.