Οταν η Ελεν Ντε Τζένερις πήγε στον χορό της αποφοίτησης με συνοδό -Μας αποκάλυψε το φόρεμα που έβαλε στο Instagram | dete

Οταν η Ελεν Ντε Τζένερις πήγε στον χορό της αποφοίτησης με συνοδό -Μας αποκάλυψε το φόρεμα που έβαλε στο Instagram

Απομονωμένη στο σπίτι της είναι η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις λόγω του κορωνοϊού.

Η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της από τον χορό της αποφοίτησης στο προφίλ της στο Instagram καθώς στις 31 Μαρτίου είναι η Εθνική γιορτή αυτού του σημαντικού γεγονότος για τους Αμερικανούς εφήβους.

Ο χορός αποφοίτησης στο εξωτερικό αποτελεί ένα μεγάλο event για όλους τους μαθητές. Είναι ένα γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος της σχολικής ζωής κάθε εφήβου και αποτελεί σημαντική παράδοση στην Αμερική. Είναι ένα βράδυ που μένει χαραγμένο στη μνήμη όλων των μαθητών. Κάθε Αμερικανός στην εφηβεία ονειρεύεται το χορό της αποφοίτησης.

Η Ελεν Ντε Τζένερις θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική της φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και να αποκαλύψει το φόρεμα που έβαλε στον χορό της αποφοίτησης.

Η έφηβη Ελεν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και φοράει ένα μακρύ 70s φόρεμα με λευκό γιακά και λευκή ζώνη στη μέση. Δίπλα της είναι ο συνοδός της.

Στη συνέχεια η Ελεν Ντε Τζένερις ζήτησε από τους followers να ανεβάσουν τη δική τους φωτογραφία από τον χορό της αποφοίτησης με #ellenprom.