Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΔΕΙΤΕ VIDEO) | dete

Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Πρόκειται για ένα όμορφο χώρο, στο τέλος της παραλίας του Γριμπόβου στη Ναύπακτο. Ειδικές ράμπες για ποδήλατο που συγκεντρώνουν καθημερινά δεκάδες παιδιά. Αντίστοιχους χώρους, θα βρούμε σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές πόλεις, κάτι που οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες το επιζητούν, καθώς δίνει χώρο για αθλητικές δραστηριότητες σε νέα παιδιά!

Στη Ναύπακτο όμως, αυτός ο χώρος που δημιουργήθηκε από τα ίδια τα παιδιά, χωρίς την στήριξη καμίας δημοτικής αρχής, φαίνεται πως σε κάποιους….κόβει την θέα! Καταγγελία που έγινε χθες στο λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου από κάτοικο της περιοχής, κάνει λόγο για…αυθαίρετες κατασκευές και ζητεί την απομάκρυνσή τους!!!

Το λιμενικό ταμείο από την πλευρά του, ενημέρωσε τα παιδιά, πως πρέπει να τις ξηλώσουν, διαφορετικά θα επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα! Αξίζει να αναφέρουμε, πως κάθε χρόνο τον Αύγουστο, γίνεται στον συγκεκριμένο χώρο, ένα από τα πιο μεγάλα BMX event στην Ελλάδα!

Στο βίντεο που ακολουθεί, τα παιδιά δηλώνουν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πειράξει το παραμικρό και ετοιμάζονται για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις:

npress.gr