Ολυμπιακός: Φεύγει ο Πασιένσια – Δανεικός ο Τσιμίκας στην Εσμπιεργκ | dete

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Πασιένσια - Δανεικός ο Τσιμίκας στην Εσμπιεργκ

Ο Γκονσάλο Πασιένσια ανακοίνωσε από το Instagram ότι έλυσε την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος επιθετικός που προσωρινά επιστρέφει στην Πόρτο, στην οποία ανήκει με ένα μήνυμα του ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκονσάλο Πασιένσια:

«Θέλω όλοι να ξέρετε ότι μόλις τερμάτισα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συνεχή τους στήριξη τους τελευταίους μήνες. Ήταν απόλυτη χαρά μου να δουλέψω σε μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη και το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν μπόρεσα να συνεισφέρω με μεγαλύτερο τρόπο στην επιτυχία που αυτή η ομάδα δεδομένα θα έχει αυτή την χρονιά. Δυστυχώς ένα θέμα υγείας με εμπόδισε να αποδώσω πάνω στην στιγμή που έπαιρνα την ευκαιρία μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω κάθε ένα από εσάς που έσωσε την συμπαράσταση και την στήριξη του στο θέμα υγείας μου. Σας διαβεβαιώνω όλους ότι είμαι υγιής, δυνατός, και αποφασισμένος να επιστρέψω στα γήπεδο με περισσότερη δύναμη και αφοσίωση. Ο Θεός με τρόμαξε, αλλά δεν με έριξε. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ. Το μέλλον ξεκινά τώρα! Είμαι πίσω!!!».

Επίσης, στη Δανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πουλήσει τον νεαρό αριστερό μπακ και έτσι αποφάσισε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Έσμπιεργκ, μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί». «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ο ανταγωνισμός για μία θέση είναι μεγάλος. Ο σύλλογος δεν ήθελε να πουλήσει τον Τσιμίκα, όμως ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό εμείς ήμασταν σε θέση να τον αποκτήσουμε με ευνοϊκούς όρους. Είναι πολύ γρήγορος, επιθετικός μπακ και σίγουρα έχει τη σωστή νοοτροπία. Είναι ο τύπος του παίκτη που ψάχναμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο τεχνικός της διευθυντής, Τεντ φαν Λέουβεν.