Ολυμπιακός: Τελικός – παρωδία!

11.09.2020 / 14:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
olimpiakos-3

Νέα «καυστική» ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή τη φορά, εν όψει και του αυριανού τελικού Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για διοργάνωση-παρωδία και καταγγέλλουν πως έχουν δοθεί ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
«Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, καθώς απαγορεύεται. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει, αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.

H ανακοίνωση:

Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.
Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.
Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται.
Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα