Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ομάδα παλαιμάχων που έρχεται στην Πάτρα για τον Β. Στραβοπόδη | dete

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ομάδα παλαιμάχων που έρχεται στην Πάτρα για τον Β. Στραβοπόδη

Η πιο διάσημη και εμπορική ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων στην Ελλάδα έρχεται σε λίγες μέρες στην Πάτρα, όπως γράφει σήμερα η "Πελοπόννησος". Ναι, καλά καταλάβατε. Η ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού! Ερχεται για 2η φορά μέσα σε δύο χρόνια, αλλά και αυτή τη φορά για σπουδαίο λόγο. Για χάρη του Βασίλη Στραβοπόδη.
Ο Σύλλογος παλαιμάχων Παναχαϊκής αποφάσισε να τιμήσει τον «μάγο» της «κοκκινόμαυρης» ομάδας. Και φέρνει στην Πάτρα στις 13 Ιουνίου, για μια τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση αναμνήσεων, τη θρυλική ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού, για ένα πραγματικό ντέρμπι με τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής. Οι οποίοι, μόνο και μόνο λόγω Στραβοπόδη, θα μαζευτούν όλοι για πάρτη του! Και ο Λεβεντάκος και ο Μιχαλόπουλος και ο Σπανοσωτηρόπουλος και ο Σπεντζόπουλος και ο Σαραντόπουλος και ο Παπαγιαννόπουλος και ο Καραμανλής και ο Αυγερινόπουλος, και ο Καλφίν και ο Ανδρούτσος και ο Σταματόπουλος και ο Πατρώνης και ο Βασιλόπουλος και ο Κύζας και ο Κυριακόπουλος και ο Ζερδεβάς.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής και θα επακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις και όλα τα σχετικά. Η τιμή εισιτηρίου είναι 2 ευρώ.
Η ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού είχε έρθει στην Πάτρα και πριν από δύο χρόνια, δίνοντας αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας και του ΕΚΑΒ, με τα έσοδα να διατίθενται στον σύλλογο «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες του νομού Αχαΐας.
Με τον Ολυμπιακό θα έρθουν στην Πάτρα στις 13 Ιουνίου και οι Κελεσίδης, Δαμιανίδης, Παχατουρίδης, Καλτσάς, Μπονόβας, Τζιωρτζιόπουλος, Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης, Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Καλύβας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σταμάτης, Γαϊτανάρος. Και με την αποστολή είθισται σε τέτοια ματς να έρχονται και οι Δαρίβας, Γκαβέζος, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Αγγελής, Σαραλιώτης. Προπονητής, όπως πάντα, ο Αντώνης Τζανετουλάκος