Ολοκληρώθηκε η πρώτη ολομέλεια της χρονιάς στην κίνηση “Πρόταση”

06.10.2020 / 10:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
120861786_1259819954356458_2069067912172532279_n

Η Ολομέλεια της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 σηματοδότησε  το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερης εθελοντικής χρονιάς. Τα μέλη συναντήθηκαν στον φροντισμένο και όμορφο χώρο του πάρκου εκπαιδευτικών δράσεων της πλαζ του δήμου Πατρέων. Ιδέες, δυνάμεις αλλά παράλληλα αγωνίες και προβληματισμοί ενώθηκαν για την συνέχιση της προσπάθειας του φορέα στην προαγωγή της πρόληψης των εξαρτήσεων και της ποιότητας του τρόπου ζωής  στην πόλη μας σε  ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Κεντρικός στόχος της ολομέλειας αυτής ήταν η χαρτογράφηση των αναγκών της κοινότητας και των μελών των ομάδων μέσα στις καινούριες συνθήκες. Μέσα από αυτό διαμορφώθηκε ένας  προγραμματισμός δράσεων για την χρονιά που έρχεται που θα συμβάλλουν στην κατανόηση των νέων συνθηκών, των αναγκών και των συνεπειών που προκύπτουν από αυτές, ώστε να γίνει δυνατή η διαμόρφωση μιας λειτουργικής στάσης σε προσωπικό, οικογενειακό, συλλογικό και εθελοντικό επίπεδο.

Οι τομείς έργου που υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν στην «ΠΡΟΤΑΣΗ» φέτος  είναι: η   πρόληψη στην οικογένεια, η πρόληψη σε παιδιά και εφήβους,  η προώθηση της κοινωνικής  δικτύωσης στην γειτονιάη αναζήτηση τρόπων και μέσων στήριξης του φορέα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα