ΟΛΑΝΤ: Σφραγίζω τα σύνορα της Γαλλίας, απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Παρίσι | dete

ΟΛΑΝΤ: Σφραγίζω τα σύνορα της Γαλλίας, απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Παρίσι

Oι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους - Και κομάντος έξω από το θέατρο του Μπατακλάν - Εκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Ολάντ

Kαι ο Στρατός στους δρόμους στο Παρίσι!
Με τους νεκρούς από την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση να πληθαίνουν οι Αρχές έδωσαν αντολή να βγουν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας στρατιωτικές δυνάμεις με τους πρώτους κομάντος να παίρνουν θέση έξω από το θέατρο του Μπατακλάν όπου κρατούνται όμηροι 100 άνθρωποι.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές εκκένωσαν την Πλατεία Δημοκρατίας και απομακρύνουν τον κόσμο από συγκεκριμένες περιοχές της πόλης που κρίνονται επίφοβες να δεχτούν τρομοκρατικό χτύπημα.
Παράλληλα κάλεσαν τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και όσοι είναι έξω να φροντίσουν με ασφάλεια να επιστρέψουν σε αυτά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από πηγές που πρόσκεινται στον Φρανσουά Ολάντ, λένε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος είναι έτοιμος να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

Στο μεταξύ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων τρομοκρατών, αφού φοβούνται πως τα χτυπήματα δεν θα σταματήσουν εδώ.

Είναι μια πολυ δύσκολη νύχτα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη ολόκληρη σχολιάζουν τα διεθνή δίκτυα.