Οι χειρότερες εμπειρίες από έναν νεαρό που κάνει το γύρο του κόσμου | dete

Οι χειρότερες εμπειρίες από έναν νεαρό που κάνει το γύρο του κόσμου

Ο Drew Goldberg μεγάλωσε στην Αριζόνα των ΗΠΑ και ξεκίνησε τα ταξίδια του αρχικά στην Ευρώπη, κατά το τρίτο έτος των σπουδών του τις οποίες ολοκλήρωσε στην Πράγα. Φυσικά δεν άργησε να κολλήσει το «μικρόβιο» των ταξιδιών και όταν αποφοίτησε του ήρθε ως...  επιφοίτηση η ιδέα να αρχίσει να διδάσκει αγγλικά σε σχολεία της Σεούλ.

Ενώ λοιπόν έμπαινε καθημερινά και επί 18 μήνες σε σχολικές τάξεις της Νότιας Κορέας, παράλληλα άρχισε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Εγκατέλειψε τη δουλειά του και μέχρι στιγμής έχει βγάλει εισιτήρια για πάνω από 30 χώρες.

Ο ίδιος, από την πρώτη κιόλας ημέρα των ταξιδιών του, ξεκίνησε να καταγράφει τις εμπειρίες του στο μπλογκ The Hungry Parties, - μέχρι στιγμής έχει πάνω από 120.000 followers. Ταξιδεύει μόνος και ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από αυτά που βλέπει και συναντά στο διάβα του. Όπως μάλιστα λέει και ο ίδιος «δουλεύω εκεί όπου έχει σήμα wifi».

hungrypartier2

Δείτε παρακάτω, τις χειρότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχε:

Φαγητό στις Φιλιππίνες

«Αν και είναι μια από τις αγαπημένες μου χώρες στον κόσμο, το φαγητό είναι τόσο αδιάφορο. Συνήθως τρώνε λευκό ρύζι μαζί μαζί με κάποιο ψάρι. Θέλω περισσότερη ποικιλία στο πιάτο μου».

Νυχτερινή ζωή στο Μπρουνέι

«Οι περισσότερες ισλαμικές χώρες έχουν αυστηρούς κανόνες αναφορικά με την κατανάλωση αλκοόλ, οπότε η νυχτερινή ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ήμουν Παρασκευή βράδυ στην πρωτεύουσα Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν και οι δρόμοι ήταν άδειοι».

Αγενείς άνθρωποι στην Αίγυπτο

«Πριν από περίπου 5 εβδομάδες ήμουν στο Κάιρο και μπορώ να πω ότι έχω κακές εμπειρίες σχεδόν με όλους τους ανθρώπους που συνάντησα. Ήταν πολύ επιθετικοί- είδα τουλάχιστον τρεις τσακωμούς στους δρόμους».

Πρόσβαση στο wifi στην Μιανμάρ

«Πραγματικά λατρεύω την Μιανμάρ, αλλά η χώρα είναι ίσως 20 χρόνια πίσω από τους γείτονές της. Βρήκα wifi σε κάθε πόλη, αλλά ήταν τόσο αργό, όσο ήταν το ίντερνετ τη δεκαετία του 90».

Ακριβή πόλη το Λονδίνο

«Πήγα στο Λονδίνο για πρώτη φορά πριν από 2 μήνες και είχα υψηλές προσδοκίες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, τίποτα δεν με εντυπωσίασε, εκτός από το fish n’ chips. Το αρνητικό ήταν ότι είναι πολύ ακριβή πόλη, ειδικά για μένα που είμαι χαμηλού προϋπολογισμού ταξιδιώτης».

hungrypartier6 hungrypartier1 hungrypartier3 hungrypartier4 hungrypartier5