Οι τσούχτρες σε… ένα παράλληλο σύμπαν – Θα γελάσετε πολύ με το …περιοδικό τους – ΦΩΤΟ | dete

Οι τσούχτρες σε... ένα παράλληλο σύμπαν - Θα γελάσετε πολύ με το ...περιοδικό τους - ΦΩΤΟ

Ένα ευφάνταστο άρθρο για τις τσούχτρες και τους ανθρώπους σε ένα παράλληλο σύμπαν, τράβηξε την προσοχή μας στο διαδίκτυο. Ο συντάκτης με καυστικό χιούμορ για τις κακές συνήθειες -των λουόμενων αυτή τη φορά- αναφέρεται στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουν οι τσούχτρες, απέναντι στους ανθρώπους που σπεύδουν το καλοκαίρι στις παραλίες.

Μάλιστα οι τσούχτρες έχουν και το δικό τους περιοδικό με τίτλο "Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ - Ενα περιοδικό για τη... μέδουσα μαμά"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ

"Αναταραχή στον πληθυσμό των τσουχτρών έχει προκαλέσει η εμφάνιση χιλιάδων λουομένων φέρνοντας μαζί τους αντηλιακά, τσιγάρα και φραπέδες και αφήνοντας πίσω τους τόνους σκουπιδιών κατά την αποχώρηση τους στις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Η Τσούχτρα Μου Κι Εγώ», πολλές θηλυκές τσούχτρες έσπευσαν να απομακρύνουν τα μικρά τους από τις περιοχές όπου έκαναν την εμφάνιση τους άνθρωποι, ενώ το περιοδικό περιλαμβάνει εκτενές αφιέρωμα για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που τις ακουμπήσει λουόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι οι τσούχτρες δεν είναι από τη φύση τους επιθετικές και δεν αντιπαθούν τους ανθρώπους, ωστόσο επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι για όσους βγάζουν σέλφι, πάνε με φουσκωτά φλαμίνγκο στην παραλία ή παίζουν ρακέτες είναι διατεθειμένες να κάνουν μια εξαίρεση".

φωτο: tovatraxi.gr