Οι Ταξιδευτές ξεκίνησαν Προζάτοι ξανά …. – ΦΩΤΟ | dete

Οι Ταξιδευτές ξεκίνησαν Προζάτοι ξανά .... - ΦΩΤΟ

Οι Ταξιδευτές ξεκίνησαν!! (όχι ότι σταμάτησαν και ποτέ!) Η θεατρική ομάδα της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, "Ταξιδευτές της Πρόζας" παρά την κρίση και τα προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, οι Ταξιδευτές προζάτοι!
Δεν το βάζουν κάτω και έχοντας πάντα τον Αίολο Θεό των ανέμων κοντά τους, ξεκινούν τέλη Ιανουαρίου, με την είσοδο πάντα ελεύθερη για όλους. Σ'αυτήν την συνέχεια τους έχουν πάντα προίκα τους παραπάνω από 225 παραστάσεις.
Με το έργο του Π.Μάνεση "Τελετή" αλλά και προετοιμάζοντας και Γρ.Ξενόπουλο με το έργο "Δεν είμαι εγώ", έχουν φέτος καπετάνιο στο καράβι τους τον Θοδωρή Στεφανίδη. Πάντα δίπλα τους από την αρχή έως και σήμερα έχουν αθόρυβα αλλά καθοριστικά τον Πρόεδρο της Ενωσης Καλαβρυτινών κ.Νίκο Μαντά.
Οι Ταξιδευτές φέτος, θέλουν να ευχαριστήσουν τόσο για την οικονομική όσο και για την ψυχική αρωγή τους την οικογένεια του Κώστα και Αγγελικής Βελή, Καλαβρυτινοί εγκατεστημένοι στο Τέξας της Αμερικής. Πάντα νοιάζονται και προσέχουν την Ομάδα.
Οι Ταξιδευτές πάντα όπου τους προσκαλούν πηγαίνουν και παίζουν, Πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους. Η φετεινή πρεμιέρα της ομάδας θα γίνει με το έργο του Π.Μάνεση "Τελετή". Η παράσταση θα δοθεί στο χωριό Ελαιώνας του Νομού Ηλείας στις 30 Ιανουαρίου.
Υπεύθυνη της Ομάδας η κ. Αφροδίτη Σκαλτσά- Δημητρακοπούλου. Οι φωτογραφίες από τις πρόβες των Ταξιδευτών είναι του Παναγιώτη Μουλίνου