Οι σιαμαίες αδερφές που μπορούν ακόμη και να οδηγούν μαζί

Υπάρχουν αδέλφια που τα κάνουν κυριολεκτικά όλα μαζί, καθώς δεν μπορούν διαφορετικά.

Αυτός είναι ο κόσμος για τις Brittany και Abby Hensel, δύο σιαμαίες από τη Μινεσότα των ΗΠΑ που είχαν γίνει γνωστές παλαιότερα ως παρουσιάστριες ενός ριάλιτι.

Οι αδερφές έχουν περάσει όμως πίστα, καθώς πλέον οδηγούν και οδηγούν καταπληκτικά. Παρά το γεγονός ότι είναι κολλημένες όλα αυτά!

«Έχουμε δύο διπλώματα και όταν έπρεπε να περάσουμε τις εξετάσεις οδήγησης, καθεμία έδωσε ξεχωριστά και περάσαμε και οι δύο», λέει η Brittany σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Όταν οδηγούμε, η Abby χειρίζεται το γκάζι και το φρένο. Τι τιμόνι το κρατάμε και οι δύο και εγώ είμαι υπεύθυνη για το φλας».

«Είμαστε καλές οδηγοί!», ομολογούν και οι δυο μαζί. Αποκαλύπτουν βέβαια πόσο χρόνο τους πήρε να μάθουν να συντονίζονται στα πάντα, έτσι ώστε να ζουν σχετικά φυσιολογικές ζωές. Μαζί έμαθαν να μπουσουλούν, μαζί να περπατούν, αλλά και να κολυμπούν και να οδηγούν τελικά.

entonrewoti3

Παρά το γεγονός ότι μοιράζονται αρκετά εσωτερικά όργανα, όπως το αναπαραγωγικό και το πεπτικό σύστημα, έχουν ξεχωριστές καρδιές, σπονδυλικές στήλες, πνεύμονες και στομάχια. Κάτι που οδηγεί σε μια σειρά από περίεργα περιστατικά στη φυσιολογία τους. Η μία, ας πούμε, μπορεί να έχει στομαχόπονο αλλά η άλλη όχι.

Βαδίζουν με ένα ζευγάρι πόδια και έχουν δύο χέρια, αλλά και δύο κεφάλια, δύο εγκεφάλους και δύο διαφορετικές φυσικά προσωπικότητες. Όπως μας λένε, έχουν περάσει τόσο χρόνο μαζί που μπορεί η μία να ολοκληρώνει τις φράσεις της άλλης.

Οι γιατροί είχαν αποφασίσει πως η επέμβαση για να χωριστούν παραήταν επικίνδυνη, κι έτσι τις άφησαν να ζουν μαζί. Τα 27χρονια κορίτσια έχουν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο με πτυχία στην παιδαγωγική και έχουν ζήσει το δικό τους 15λεπτο φήμης, παρουσιάζοντας ακόμα και δική τους εκπομπή…