Οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη και η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη: «Δεν σέβεται ούτε εμάς, ούτε τη μνήμη του παιδιού μας» (Video)

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση Παντελίδη, μετά τις συνεντεύξεις των δύο ιατροδικαστών στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης ο οδηγός στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής, τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη και ελαφρά η Φρόσω Κυριάκου, οι δύο κοπέλες που επέβαιναν, επίσης, στο μοιραίο όχημα.

Η Μίνα Αρναούτη με τρεις αναρτήσεις της στο facebook- και εμφανώς οργισμένη- δήλωσε πως ήταν ο Παντελής Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε το όχημα και καταφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια εναντίον της οικογένειας του τραγουδιστή.

Η οικογένεια Παντελίδη απάντησε, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με δηλώσεις της στη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, αναφέροντας «Δεν μπορεί κανείς να αποκαλεί την οικογένειά μας "ζώα", να επιτίθεται σε εμάς και στη μνήμη του παιδιού μας... Μας ενοχλεί πολύ η φραση "θα σας πάρω αποζημίωση μέχρι και για την τελευταία γρατζουνιά", γιατί δείχνει ένα κορίτσι που δεν έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί και σκέφτεται μόνο το πως θα αποζημιωθεί. Είμαστε πολύ πονεμένοι, δεν κάναμε κανένα κακό, ούτε έχουμε καταφερθεί εναντίον της Μίνας ποτέ...».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε η δημοσιογράφος ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη είχε πάει στο νοσοκομείο, όταν η κοπέλα νοσηλευόταν στην εντατική για να δώσει κουράγιο στη μητέρα της, ενώ εκείνες δεν πήραν ποτέ την οικογένεια Παντελίδη για να τους συλληπηθούν για την απώλεια του παιδιού τους.

Στη συνέχεια, η εκπομπή του Star αποκάλυψε πως ετοιμάζονται να κατατεθούν μηνύσεις από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, καθώς ο φάκελος με τις εκθέσεις έχει κλείσει.