Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία και η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη | dete

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία και η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη

Την τελευταία μάχη τους για την τηλεθέαση έδωσαν οι Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία με ένα συγκλονιστικό φινάλε που καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Βέβαια, το φινάλε που είδαμε χθες δεν ήταν αυτό που είχαν σχεδιάσει εξαρχής οι δημιουργοί της σειράς, καθώς λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα γυρίσματα πήγαν λίγο πίσω, με αποτέλεσμα τις εξελίξεις που θα βλέπαμε χθες, να τις δούμε στην αρχή της νέας σεζόν.

Όπως και να έχει, το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες ήταν συγκλονιστικό και αυτό αποδεικνύεται και από την τηλεθέαση, καθώς το κοινό, διψασμένο για τις εξελίξεις και την τροπή του σίριαλ, ανέβασε τα νούμερα στα ύψη.

Οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14). Στο δυναμικό κοινό (18-54), οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.