Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας: Όχι στη συγχώνευση της Α’ και Γ’ ΔΟΥ | dete

Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας: Όχι στη συγχώνευση της Α' και Γ' ΔΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητηριο Δυτικής Ελλάδος υπό την προεδρία του Γιώργος Κουτρουμάνης δημοσίευσε την θέση του για την μη συγχώνευση της Α’ & Γ’ ΔΟΥ Πατρών.

Αναλυτικά: "Όταν άρχισε να συζητείται το θέμα σε πολιτικά πηγαδάκια μέσα στο 2019 φροντίσαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ως διοικητικό συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου τεκμηριώνοντας την άποψη μας για την έλλειψη προσωπικού και την αναλογία ΑΦΜ επιχειρήσεων ανά ελεγκτή στην εφορία καθώς & τις κτιριακές υποδομές που δεν έχουν της προδιαγραφές ενοποίησης και ομαλής λειτουργίας υπό μια στέγη.

Φτάνουμε στο 2020 & απλά επικαιροποιούμε τη θέση μας για να ενισχύσουμε την προσπάθεια μας όλοι οι φορείς της Πάτρας ως μοχλός πίεσης με απώτερο σκοπό η σημερινή κυβέρνηση να υπακούσει στο πρόσταγμα της πόλης μας!

Υ.Γ. Μεταρρύθμιση δεν σημαίνει αυτόματα και συγχώνευση. Η πρόσληψη νέων επιστημόνων ικανών να καλύψουν το φόρτο εργασίας & η πιθανή μετάταξη παλιών υπαλλήλων με πτυχία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση σε μια τόσο κομβική δημόσια υπηρεσία".