Οικογένεια Πελέκη για Βατοπέδι: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία | dete

Οικογένεια Πελέκη για Βατοπέδι: Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία

Με μια λιτή ανακοίνωσή της η οικογένεια Πελέκη αναφέρεται στην σημερινή αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι. Κατηγορούμενοι, μεταξύ άλλων, ήταν η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, καθώς και οι δικηγόροι Διονύσης και Δημήτρης Πελέκης, πατέρας και αδελφός της κατηγορουμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Πελέκη έχεις ως εξής:

«Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία σε βάρος ακέραιων και έντιμων προσώπων της οικογένειάς μας, τα οποία στοχοποιήθηκαν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, έχοντας σπιλωθεί και απειληθεί με βάναυση ηθική και επαγγελματική εξόντωση».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Πελέκη, μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου και προσθέτει:

«Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης είναι η απάντηση στα μεθοδευμένα χαλκεία και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την αθλιότητα, η οποία πήρε, επιτέλους, τέλος.Με αυτό το αίσθημα δικαίωσης επιστρέφουμε ως οικογένεια στην κανονικότητα της ζωής που μας στέρησαν τόσο άδικα όλα αυτά τα χρόνια.Οι συκοφάντες και οι αρωγοί τους, ας αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους. Αν έχουν…».