Οδύσσεια για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ταξίδευαν για Πάτρα - ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΑ

Οδύσσεια για τους επιβάτες της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ που επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην Πάτρα  μέσω της ανταπόκρισης του προαστιακού στο Κιάτο.  

Οι επιβάτες των δρομολογίων Ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι από την Αθήνα και έμειναν στην  Κόρινθο αφού τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν πήγαν στο Κιάτο.

Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους ενημερώσει και  οι περίπου 50 επιβάτες του ΟΣΕ είναι ακόμη εκεί που τους άφησε το τρένο και προσπαθούν να βρουν λύση.

"Λεωφορείο του ΟΣΕ που ξεκίνησε την 13.00 ώρα από το Κιάτο ,ανταπόκριση του προαστιακού , με προορισμό την Πάτρα ,έχει ακινητοποιηθεί από την 16.00 ώρα έξω από το Αίγιο ,στην περιοχή Κουλούρα και ο οδηγός αρνείται πεισματικά να βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες ώστε να του επιτραπεί η διέλευση !!!" γράφει στο fb ο Χρήστος Ρουγκάλας και συνεχίζει:

"Βεβαίως χιονίζει ακόμη ,αλλά επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο στα οχήματα με αλυσίδες και πολύ σωστά . οι αρμόδιοι στο κέντρο κίνησης του ΟΣΕ όπου απευθύνθηκα μου απάντησαν πως δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο έχουν ακινητοποιηθεί κι άλλα λεωφορεία του οργανισμού με κατεύθυνση την Πάτρα.

Απευθύνω έκκληση προς κάθε αρμόδιο που τυχόν ενημερωθεί για την ανάρτησή μου αυτή να πράξει τα δέοντα ώστε να αναχωρήσουν με ασφάλεια οι δεκάδες επιβαίνοντες στα λεωφορεία του ΟΣΕ ,γιατί όσο προχωράει η νύχτα και θα παγώνει το χιόνι θ αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος !