Οβρυά Πατρών: Καθαρισμός του Κοιμητηρίου και τρισάγιο | dete

Οβρυά Πατρών: Καθαρισμός του Κοιμητηρίου και τρισάγιο

Σε καθαρισμό του Δημοτικού Κοιμητηρίου Οβρυάς Πατρών προχωρά η ενορία της περιοχής καλώντας τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην ενέργεια, που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουλίου. Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού θα τελεστεί τρισάγιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Παρακαλούμε τους αγαπητούς μας ενορίτες και όσους ευσεβείς πιστούς επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Ενορία μας να προβεί στον καθαρισμό του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Οβρυάς. Το οφείλουμε στις ψυχές των Κεκοιμημένων μας που αναπαύονται εκεί .

Γι’ αυτό το απόγευμα της Δευτέρας 18/7 και ώρα 6.00 μ.μ. παρακαλούμε όποιος έχει τη δυνατότητα να έλθει στο Κοιμητήριο φέρνοντας μαζί του και τα κατάλληλα εργαλεία για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου όπως χλωοκοπτικά, εργαλεία, σακούλες κ.λ.π ώστε να επιτύχουμε τον ευπρεπισμό αυτού του ιερού χώρου που αναπαύονται ψυχές αδελφών μας.

Μόλις ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό, θα ανάψουμε όλα τα καντήλια σε όλα τα μνήματα και θα τελέσουμε Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων αδερφών ημών.»