Ξεκινά το πρόγραμμα για προληπτικά τεστ COVID 19 στους εργαζόμενους του Δήμου Πύργου

08.09.2020 / 12:06
IMG_2798

 Ο Δήμος Πύργου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας  & Ζαχάρως, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΔΥ, ξεκινά από την Δευτέρα 14/9/2020, πιλοτικό πρόγραμμα για την κάλυψη των εργαζομένων του Δήμου Πύργου, με προληπτικά τεστ.  Έτσι γίνεται ένας από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα, που θα εφαρμοστεί  η πρόληψη για τον COVID 19.

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πύργου : « Η άμεση κάλυψη αυτής της υγειονομικής ανάγκης θα δημιουργήσει ασφαλέστερες συνθήκες στην επιτέλεση του κοινωνικού μας ρόλου απέναντι στους πολίτες, διασφαλίζοντας παράλληλα και την δική του υγεία προασπίζοντας αποτελεσματικότερα και την δημόσια υγεία.  Αυτό απαιτεί η ασφαλή επαναφορά στην εργασιακή κανονικότητα.  Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση αυτό προτείνει και η επιστήμη.»

    Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος των Εργαζομένων κ. Χρήστος Γαρύφαλλος τόνισε ότι : « Ενώ επικαλούνται την επιστροφή στην κανονικότητα και αναγγέλλουν μέτρα για το άνοιγμα των Παιδικών Σταθμών και των Σχολείων, ενώ υπόσχονται έκτακτες χρηματοδοτήσεις και ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας, ούτε κουβέντα για την προληπτική κάλυψη των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και της ομαλής λειτουργίας των πόλεων.»

    Με τη πρωτοβουλία του Δήμαρχου πετύχαμε την άμεση κάλυψη όλων των εργαζομένων του Δήμου μας, με τα απαραίτητα τεστ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα