Ξεκινάει την Πέμπτη το πρόγραμμα της ΕΡΤ | dete

Ξεκινάει την Πέμπτη το πρόγραμμα της ΕΡΤ

Ξεκινάει την Πέμπτη 11 Ιουνίου το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ επιστρέφει με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που θα μεταδίδεται στις 9 το βράδυ, θα παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί 20 και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 6.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 8.00, στις 9.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00, ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο τα μεσάνυχτα.

Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει και ένα μεγάλο μέρος του ενημερωτικού προγράμματος. Ειδικότερα:

Η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ ξεκινά από τις 6.00 μέχρι τις 8:00 με το Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά.

Τη σκυτάλη παίρνουν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ συνεχίζεται στις 16.00 με την εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22.00 η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με το δημιουργό.

TagsΕΡΤ