Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινοτικού Ιατρείου Δροσιάς Τριταίας- Ήταν κλειστό από το 2010

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς», με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει πως την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινοτικού Ιατρείου του χωριού μας. Το Κοινοτικό Ιατρείο ήταν κλειστό από το 2010.
Κατά την ημέρα αυτή η «Εθελοντική Ομάδα» παρέδωσε τα κλειδιά του Ιατρείου στην Επιστημονική Ομάδα Ιατρών που ήρθαν στο χωριό από το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας, με επικεφαλή τον Διευθυντή κ. Παναγιώτη Κόλλια, παρουσία πολλών συγχωριανών, εκπροσώπων από τον Δήμο Ερυμάνθου και του προέδρου της Κοινότητας.
Λαμβάνοντας υπόψη πως η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) για τους κατοίκους που παραμένουν στα χωριά είναι πρωταρχικό μέλημα της πολιτείας, η λειτουργία του αγροτικού Κοινοτικού Ιατρείου θα συμβάλλει στην καλύτερη παραμονή τους σε αυτά.
Να σημειώσουμε ότι το Κοινοτικό Ιατρείο έχει εξοπλιστεί πλήρως με χρήματα που συγκέντρωσε η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» από συνεισφορές συγχωριανών και φίλων του χωριού.
Περαιτέρω, ενημερώνουμε πως μια αρτιότερη Ιατρική Φροντίδα των συγχωριανών μας και των επισκεπτών που έρχονται για παραμονή μερικών μηνών στο χωριό, θα επιτευχθεί με την ευγενική χορηγία ενός Καρδιογράφου. Όποιος έχει την ευγενή δυνατότητα να μας το χορηγήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο web site: http://drosiatritaias.gr ή στο e-mail: [email protected]
Ενημερώνουμε πως το Κοινοτικό Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα. Tο ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 έως 13:00 το μεσημέρι.

Ο Σύλλογος ευχαριστει:

α) Υπουργείο Υγείας, Προϊστάμενες κ. Α. Ζαγκανά, Α. Περίσσιου κ.ά.
β) 6η ΥΠΕ Πατρών, Υποδιοικητή κ. Δημ. Κωστακιώτη
γ) Δήμο Ερυμάνθου, κ. Δήμαρχο, κ. Αντιδημάρχους και Δημοτικές Παρατάξεις
δ) Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας, Διευθυντή κ. Παν. Κόλλια και Ιατρικό προσωπικό

Με τιμή

Τα Μέλη της «Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Δροσιάς» Τριταίας Πατρών»
Δημήτριος Δημητρόπουλος
Βασίλειος Δημητρόπουλος
Δήμητρα Μυλωνά
Λεωνίδας Μασσαράς
Γεωργία Νικολοπούλου
Αγγελική Μπετχαβά