Ξεκίνησε για τη δουλειά και η εικόνα που είδε απέναντι, της ”έκοψε” τα γόνατα! | dete

Ξεκίνησε για τη δουλειά και η εικόνα που είδε απέναντι, της ''έκοψε'' τα γόνατα!

Η νεαρή γυναίκα βγήκε από το σπίτι της και λίγο αργότερα αντίκρισε εικόνες που θα θυμάται για καιρό...

Πρωί πρωί εμφανίσθηκε ξανά, ο «αμίλητος» επιδειξίας που αυτή τη φορά τρόμαξε Λαρισαία την ώρα που έφευγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει στη δουλειά της. Ο νεαρός σε ηλικία επιδειξίας, όπως τον περιγράφουν οι τέσσερις συνολικά γυναίκες που έτυχαν να τον συναντήσουν στις 07.00 χθες το πρωί (28-03-2016) έδειξε «τα κάλλη του» σε ανύποπτη Λαρισαία που βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην εργασία της σε κεντρική διασταύρωση της πόλης. Ο επιδειξίας, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να γίνεται αντιληπτός ακολουθεί τις ανυποψίαστες γυναίκες τις οποίες και αιφνιδιάζει αφού αρχικά «κατεβάζει» το παντελόνι του μπροστά τους και στη συνέχεια επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών, δεν εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά ούτε τις απευθύνει τον λόγο για να «απαιτήσει» κάτι περισσότερο. Μέχρι προχθές, η δράση του είχε αναφερθεί στις συνοικίες του Αγ. Αθανασίου και της Νεράιδας ενώ χθες εμφανίσθηκε πιο κεντρικά, επί της Αθαν. Διάκου.

Με τη διαφορά επίσης ότι στις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις, η δράση του αναφέρθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα σε αντίθεση με χθες, όπως κατήγγειλε η Λαρισαία, που εμφανίσθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί.