Ν.Καραπάνος: «Μιλάμε με έργα,όχι με λόγια!». Στολίδι το Δ.Α.Κ.Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) | dete

Ν.Καραπάνος: "Μιλάμε με έργα,όχι με λόγια!». Στολίδι το Δ.Α.Κ.Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμα τα νέα γήπεδα τέννις, 2 γήπεδα μπάσκετ και βόλλευ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου τα οποία θα παραδοθούν στο κοινό την επόμενη εβδομάδα.Ήδη όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Τάσος Σκαρμούτσος έχουν καθοριστεί οι ώρες που ζήτησαν οι σύλλογοι και οι ώρες για το κοινό.

Παραδίδουμε τα έργα το οποία είχαμε υποσχεθεί από την αρχή της θητείας μας ,έργα για τα παιδιά μας , έργα για τους δημότες μας τόνισε ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος .Εξέφρασε την απορία του για πιο λόγο κάποιοι κατέκριναν την κατασκευή των νέων γηπέδων αλλά και την κατασκευή του κολυμβητηρίου για την οποία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σύντομα.Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για το καλό του Δήμου και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις .Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του , το προσωπικό , τον κ. Τάσο Σκαρμούτσο και τον εθελοντή έφορο αθλητισμού κ. Γιάννη Δελαπόρτα ο οποίος προανήγγειλε εκδήλωση για την ομάδα Blue Rebels που θα πραγματοποιηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντρο Μεσολογγίου

Δείτε αναλυτικά τι είπαν στην κάμερα του Onairnews ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Νίκος Καραπάνος , ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ.Τάσος Σκαρμούτσος και ο κ. Γιάννης Δελαπόρτας.