Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αξέχαστες στιγμές με τους γιους της στη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ | dete

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αξέχαστες στιγμές με τους γιους της στη Νέα Υόρκη - ΦΩΤΟ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τις πιο ταλαντούχες προσωπικότητες στην ελληνική showbiz και πλέον την απολαμβάνουμε καθημερινά στο παιχνίδι “Κάνε Παζάρι”. Παρόλα αυτά, δεν ξεχνάει ποτέ το ρόλο της σαν μαμά και πάντα ο ελεύθερος χρόνος της είναι αφιερωμένος στους μικρούς της γιους.

Η ίδια έκανε ένα break από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το υπερφορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα και αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για της πασχαλινές διακοπές. Με τη συντροφιά των μικρών της αγοριών, της αγαπημένης της φίλης, Μαίρης Συνατσάκη, και της δίδυμης αδερφής της Μαίρης, Αλίκης Συνατσάκη. Ηφαίνεται να περνάει υπέροχα και να ζει στο έπακρο κάθε νέα εμπειρία και στιγμή με τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Μέσα από το instagram, η ίδια αλλά και τα άλλα μέλη της παρέας, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις βόλτες, τα γέλια και τις ευχάριστες στιγμές.

Όλοι μαζί πήγαν για ποδήλατο στο Central Park, σαν γνήσιοι τουρίστες άλλωστε! Η Ντορέττα μοιράστηκε μαζί μας μια εντυπωσιακή selfie, σημειώνοντας πως οι άντρες της ζωής της πέρασαν υπέροχα.

 

Η Ντορέττα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Στους δρόμους της Νέα Υόρκης, αγκαλιάζει τους δύο γιούς της, με το χαμόγελο να διαγράφεται στα χείλη της. Η ίδια δηλώνει πως είναι μια πολύ χαρούμενη μανούλα.

Σε μια οικογενειακή φωτογραφία, φαίνεται η Ντορέττα με τους άντρες της ζωής της και τη δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη. Η όμορφη παρουσιάστρια δηλώνει πως η Νέα Υόρκη πάντα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Φαίνεται πως η ίδια περνάει υπέροχα.

Και η Μαίρη βέβαια, μοιράστηκε στους φίλους της τα εντυπωσιακά τοπία που απολαμβάνει στη ξένη Ήπειρο.