Νοσοκομείο Πύργου: Ανησυχία μετά τις παραιτήσεις γιατρών στη ΜΕΘ | dete

Νοσοκομείο Πύργου: Ανησυχία μετά τις παραιτήσεις γιατρών στη ΜΕΘ

Η παραίτηση των δύο ιατρών από τη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας – Νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει προβλήματα στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού, το οποίο μένει, όπως έχουμε δημοσιεύσει, με δύο μόνο γιατρούς σε αυτή την ευαίσθητη κλινική.

Και φυσικά αυτός ο αριθμός των γιατρών δεν μπορεί να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, αφού δεν βγαίνει ούτε το ωράριο, ούτε οι εφημερίες, ούτε τίποτα. Βέβαια προβλήματα έχουν και άλλες κλινικές του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας και ιδίως η παθολογική, αλλά και η ορθοπεδική, η γυναικολογική κ.α.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο της Ηλείας μίλησαν χθες ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Κατσαρός, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών Πύργου κ. Παναγιώτης Απαλίδης, καθώς και πολίτες του Πύργου, οι οποίοι στάθηκαν στο ότι θα πρέπει το νοσοκομείο να ενισχυθεί άμεσα με ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες που το επισκέπτονται και φυσικά να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες.

Πηγή: patrisnews.com